GO! TintelStroom

                                      Gezocht! 

Betrokken ouders die willen meewerken aan de verdere uitbouw van onze futureproof school. Zowel denkers als doeners om te helpen bij het organiseren van onze events en andere activiteiten. Niet iedereen hoeft even actief aan de slag te gaan, alle hulp is welkom.


Wie is de ouderraad?

Een groepje enthousiaste ouders, die samen met het hele schoolteam mee willen  werken aan de verdere uitbouw van een groeiende en bloeiende school waar elke leerling centraal  staat en zich ten volle kan ontwikkelen.


Wat doet de ouderraad?

Vanuit onze rol als ouder kunnen wij heel wat betekenen voor de school. Samen met de leercoaches, coördinator en leerlingen gaan wij in gesprek en denken wij constructief mee om het welbevinden van iedereen op school te bevorderen en helpen we hen waar nodig. Door activiteiten (klusjes uitvoeren, kerstmarkt, pasta avond, praatcafé,…) te ondersteunen kunnen we extra centjes verzamelen ten voordele van de leerlingen. De opbrengst wordt dan gebruikt volgens de noden (sportinfrastructuur, uitstappen, of ander materiaal,…).


Praktisch

De ouderraad komt maandelijks met de kerngroep samen. Naargelang de activiteiten en kalender kan dit variëren, op school, in Plan B of op een andere locatie. Alle informatie en verslagen worden via Smartschool met alle ouders gedeeld.


Heb je vragen of ben je geïnteresseerd stuur dan een mailtje naar 10tintelingen@gmail.com.


Iedereen welkom!